Spor Haberleri

Köşe Yazıları

14 Nisan 2015 Salı

Ev Yapımı İşler Kurumsal Çözümler


Artık işitsel, görsel birçok kurumsal ihtiyacını hızlı ve özgün bir şekilde karşılayabileceğiniz bir çözüm ortağınız var. Ev Yapımı İşler, kurumsal tanıtım filmlerinizi, kliplerinizi çekiyor, montajını da bitirip, sorunsuz bir şekilde size teslim ediyor. Ev yapımı tadında, kurumsal çözümler sunuyor.

Günümüzde aynı dalda hizmet veren pek çok şirket var. Bu da çetin bir rekabet demek... İşte o yüzden fark yaratmak çok önemli... Bunun için de en önemli yollardan biri reklam... Bu da ilk sizin izleyeceğiniz yol olmayacağı için doğru reklama ihtiyacınız var. Ev Yapımı İşler reklamın çekiminden tutun da müziğine, seslendirmesine ve metnine kadar pek çok ihtiyacınıza doyurucu çözümler üreterek rakiplerinize göre daha hızlı hareket etmenizi sağlıyor. 

Bir dernek mi kurdunuz? Derneğinizi, projelerinizi anlatacak ses getirecek bir film mi çekmek istiyorsunuz? Bunun için bir servete değil, doğru ekibe ihtiyacınız var. Ev Yapımı İşler sizin için biçilmiş kaftan...

Albümünüzün kapak fotoğraflarını çektirebilir, konserlerinizin ve her türlü etkinliğinizin afişlerini oluşturabilirsiniz.

Bu işin görsel boyutu... Bir de işitsel boyutu var. Dublaj, ses kayıt, albüm veya demo kayıt işlerinizin yanı sıra, hazır kayıtlarınızın edit, mix ve mastering işlerini de bu çatı altında yaptırabilirsiniz.

Ev Yapımı İşler, işitsel, görsel tüm ihtiyaçlarınızı samimi ve profesyonel bir şekilde çözer. 

Yapacağınız tek şey bu mail adresine bir mail göndermeniz... Ev Yapımı İşler sizinle tanışmak istiyor.

www.evyapimiisler.com 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder