Spor Haberleri

Köşe Yazıları

21 Ekim 2013 Pazartesi

Helal Seks Shop Hayırlara Vesile Olsun!

Değişime en çok adapte olanlarınız hiç şüphesiz ki dini yaşam tarzını A’dan Z’ye yaşayanlarınızdır. İşte o yüzden dindar ve dominant karakterler etraflarını kendilerine uydurmaya girişir. Pek çok toplumda dinle ilgili çatışmaların kaynağıdır bu.

Ancak son yıllarda “helal” etiketiyle İslam’a uygun ürünler piyasaya çıkıyor. Sadece mal olarak mı? Hizmet olarak da… Televizyon programlarını, dizileri bir kenara bırakalım. Onlar da elbette hayata ayak uydurma çabasında önemli örnekler.

O örnekleri ise tek başına ona katlayacak bir hizmet daha var şimdi. Helal Seks Shop! Evet, hayırlara vesile olsun!

Bizim dükkânda öyle vibratör, şişme kadın, yapay vajina gibi ‘hardcore’ ürünler yok. Masaj yağları, geciktirici sprey, kayganlaştırıcı krem, cinsel duyarlılığı artırıp dayanıklılığı sağlamak için herbal kahve, vajina daraltan krem ve bayan orgazm kremi gibi ürünler var. Elbette değişim öyle küt diye yaşanmıyor. Yavaş yavaş… Hatta  ‘Bayan Orgazm Kremi’ diye Türkçeleştirilen ürünün asıl adı böyle değil… ‘Scream Orgazm Cream’… ‘Scream’ çığlık demek… O kadar coşmayalım demişler herhalde.

Daha çarpıcı bir şey söylemek istiyorum. Zaten çeşitli zamanlarda kişisel olarak da gözlemlediğim gibi… Muhafazakâr ortamda yetişmiş insanların cinsellik konusunda daha büyük açlıkları oluyor. Cinsel fanteziler, orgazm süresini uzatma arzusu gibi çok fazla isteklere sahipler. Hani sanki başı kapalı kadının cinsel arzularının olmadığını düşünenlerin dayatmaya devam ettiği gibi değil hiçbir şey… Bu seks shop açılışı işte bu ezberi bozuyor. Seksi kıyafetlere de en çok rağbet başörtülü kadınlardan geliyor olması da taşları rayına oturtuyor. Dolayısıyla kadın ve erkeğin sevişmesi kadar doğal bir şey olmadığından bu beni rahatsız etmez. Aksine doğal insan yaşamının devamını görmekten de büyük bir haz duyarım. Beni düşündüren dindarın üremeden üremeye sevişmesi gerektiğine inanan anlayışın bu durum karşısında nasıl tepki göstereceği…


Kapitalizm de durmuyor tabi. Böylesi bir potansiyeli değerlendirmekten geri kalmıyor. Bu cinsel açlık bu kadar yüksek olmasa kapitalizm değerlendirir miydi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder