Spor Haberleri

Köşe Yazıları

10 Ekim 2013 Perşembe

iPhone 5S BİM'de

BİM'den alışveriş yaparken hiç aklımıza gelir miydi dünyanın en popüler telefonlarından birinin BİM tarafından birçok mağazadan önce ve çok daha uygun fiyata satışa sunulacağı? Gelmezdi değil mi?

Olsa olsa “Le Cola” gibi BİM’e özel ürünler görürdük. Yani “Le Ayfon” diye bir marka görürdük de milletin telefoncularda kuyruğa girdiği iPhone 5S’nin adıyla sanıyla her yanıyla orijinal halini tezgahta görmek aklımıza gelmezdi.

Ben BİM’in Cuma gününe özel sürprizlerinden banyo terliğinden, porselen tencereye kadar pek çok şey aldım. Bunu alamam ama. Hem ihtiyacım yok, hem de çok pahalı yine de…

Kısa bir süre önce ülkemizde paralel ithalat ile iki farklı mağaza aracılığıyla ortalama 3000 TL'lik etiketiyle satışa sunulan iPhone 5s, BİM'in raflarındaki yerini (ilginç olduğunun farkındayız) 2300 TL gibi çok daha uygun satış fiyatıyla 11 Ekim'den itibaren yerini alacak. Stoklarla sınırlı olan bu kampanyada satılacak olan iPhone 5s'ler de diğerleri gibi paralel ithalat ile temin edildiğini hatırlatalım.

BİM, şimdilik iPhone 5s'in sadece 16GB'lık modelini satışa sunacakken, önümüzdeki dönemde 32 / 64GB'lık modelleri ile iPhone 5c'nin satışa sunulup sunulmayacağını hep birlikte göreceğiz.

Twitter'da arada bak


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder