Spor Haberleri

Köşe Yazıları

13 Ağustos 2013 Salı

Alternatif Bir Tatil Önerisi Olympos ve Serbest Radikaller

Antik dönemlere ilgi duyan her insanın Türkiye sınırları içindeki en önemli uğrak yeridir Olympos. Antalya'da bir antik kent... Kenti gezerken tarihin gizemli sayfalarındaki bu gizeme dahil oluyorsunuz.

Olympos aynı zamanda eğlenceye de önem verenlerin uğrak yeri olmaya devam ediyor. Eğlenceyi ve kafa dinlemeyi aynı anda yaşayabileceğiniz ender yerlerden biridir Olympos. Bunu yaşayacağınız mekan ise Eski Yeni... Gece olunca canlı müzik gruplarının yarattığı eğlence dünyasının içinde bulabilirsiniz kendinizi.

Şu sıralar ise grubum Serbest Radikaller ile çaldığımız mekan ayrıca. Serbest Radikaller'i İstanbul'dan bilenler geldikleri zaman Olympos'un gizem ve büyüsüne yaraşır bir şekilde bir müzik dinleyebiliyorlar. Dahası şu sırlar meteor yağmurları da başlamışken müzik sonrası bu güzelliği hep birlikte gökyüzünün derinliğine akabiliriz.

Grupta gitar ve vokalde Jehat Olympos gecelerinin müdavimlerinin tanıdığı bir isimdir. Daha geniş bir kadroyla doğu eksenle batı müziğini dinleyicisine sunuyor.

Nerede tatil yapabilirim diye düşünen varsa, bütün tatil unsurlarını aynı anda burada yaşayabilecekleri gerçeğini atlamasın. Biz 21 Ağustos gecesine kadar Serbest Radikaller olarak Olympos gecelerinize eşlik etmekten büyük zevk duyacağız. Eski Yeni'ye bekleniyorsunuz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder